Διονύσης Σαββόπουλος : υπόγεια διαδρομή - Μπλιάτκας, Κώστας Δ., 1957-; Κυριτσόπουλος, Αλέξης, 1943- (Πρόσωπα, 2006)
Mια εκδρομή που κρατάει μια ζωή. Μια παρέα που αρνείται να μεγαλώσει, σε μια Θεσσαλονίκη που μεγαλώνει αρνούμενη να τους "χωρέσει". Και ένας τροβαδούρος που ακόμα... τραυλίζει γοητεύοντας. Που μιλά της κάθε μιας γενιάς, με τρόπο που κανείς, μέχρι να εμφανιστεί αυτός, δεν είχε τολμήσει. Τα "ανείπωτα" μιας ξεχωριστής γενιάς μέσα από ντοκουμέντα, αφηγήσεις και ασπρόμαυρες φωτογραφίες. Ο Διονύσης Σαββόπουλος σε μια διαδρομή - γεμάτη λακκούβες - ως το φως...