Θέατρο. - Καμπανέλλης, Ιάκωβος Στ., 1922-2011 (Κέδρος, 1994)
... ΗΘΟΠ.: ...τέλος, σας ζητώ συγνώμη για τις λέξεις, ψυχή, κάθαρση, γενναία, σπόρος και ιδιαίτερα για τη λέξη αγάπη, λεξιλόγιο παρωχημένο... αλλά ίσως να οφείλεται σε κάποιου είδους αμήχανη απελπισία... ευχαριστούμε... Απόσπασμα από το θεατρικό έργο: «Ο δείπνος», από το Θέατρο, τόμος ΣΤ', Κέδρος, 1994