Σπονδή στον έρωτα - Paver, Michelle (Φυτράκη, 2003)
Γύρισε, με κοίταξε με τα μεγάλα της μάτια και μου έκλεψε την καρδιά. Πρόσεχε όταν σκαλίζεις το παρελθόν. Δεν ξέρεις ποτέ τι θα ανακαλύψεις. Αρχαία Ρώμη. Μεγαλείο και αγριότητα. Ο Κάσιος, ο μεγαλύτερος ποιητής του αιώνα χάνει τη μοναδική γυναίκα που αγάπησε στη ζωή του. Δυο χιλιάδες χρόνια αργότερα, η γοητευτική αρχαιολόγος Αντόνια αποφασίζει να λύσει το αίνιγμα που άφησε πίσω ο Κάσιος.