Σύγχρονος ιστορία των Ελλήνων και των λοιπών λαών της Ανατολής. Τόμος Ζ' : από 1821 μέχρι 1921 - Καρολίδης, Παύλος, 1849-1930 (Βιτσικουνάκης, 1929)
Το Αρμένικο ζήτημα -- Η Ρουμανία 1878-1900 -- Μαυροβούνιον -- Αλβανία -- Σερβία