Cambridge skills awards in information texhnology = Δίπλωμα δεξιοτήτων στην τεχνολογία των πληροφοριών. Τόμος Β΄ - Γκιμπερίτης, Βαγγέλης Χ. (Γκιούρδας, 2003)
Το παραπάνω βιβλίο είναι γραμμένο σύμφωνα με την ύλη για τις εξετάσεις απόκτησης διπλώματος Cambridge στην πληροφορική και εγγυάται την επιτυχία στις εξετάσεις πιστοποίησης. Περιέχει εκατοντάδες ερωτήσεις, ασκήσεις, παραδείγματα και εφαρμογές.