Cambridge it skills awards in information texhnology = Δίπλωμα δεξιοτήτων στην τεχνολογία των πληροφοριών. Τόμος Α΄ - Γκιμπερίτης, Βαγγέλης Χ. (Γκιούρδας, 2003)
Πρόκειται για ένα εγχειρίδιο γραμμένο με αριστοτεχνικό τρόπο από έναν εκπαιδευτικό καθηγητή πληροφορικής με πολυετή εμπειρία στη συγγραφή βιβλίων πληροφορικής (25 βιβλία) και περισσότερες από 20.000 ώρες διδασκαλίας στα σχετικά αντικείμενα. Απαραίτητο για τους υποψήφιους αλλά και τους καθηγητές και εκπαιδευτές που διδάσκουν την πιστοποιημένη ύλη απόκτησης του διπλώματος. Στον Α Τόμο περιέχονται οι τέσσερις υποχρεωτικές ενότητες που είναι: Χρήση Υπολογιστή και διαχείριση αρχείων: Windows 98 Επεξεργασία Κειμένου: Word 2000 Υπολογιστικά φύλλα: Excel 2000 Ηλεκτρονική επικοινωνία: Internet explorer - MS outlook Το βιβλίο περιέχει εκατοντάδες ερωτήσεις, ασκήσεις, παραδείγματα και εφαρμογές.