Οι χάρτες Βλαχίας και Μολδαβίας του Ρήγα Βελεστινλή : Βιέννη 1797 - Καραμπερόπουλος, Δημήτριος Απ., 1945- (Επιστημονική Εταιρία Μελέτης¨Φερών-Βελεστίνου-Ρήγα", 2005)
Η Επιστημονική Εταιρεία Μελέτης Φερών-Βελεστίνου-Ρήγα με αισθήματα χαράς παρουσιάζει την επανέκδοση των χαρτών Βλαχίας και Μολδαβίας του Ρήγα Βελεστινλή, ολοκληρώνοντας μετά την αυθεντική επανέκδοση της Χάρτας της Ελλάδος κατά το 1998 το χαρτογραφικό του έργο. Η για πρώτη φορά αυθεντική αυτή επανέκδοση από τους πρωτότυπους χάρτες του Ρήγα συνοδεύεται από ένα ευρετήριο των ονομάτων τους καθώς επίσης και από μία εισαγωγή, στην οποία αποκαλύπτονται τα καινούργια στοιχεία της έρευνας για τον Ρήγα: η παρουσία του ροπάλου του Ηρακλέους, η θέση των συμβόλων των ηγεμονιών και η χρησιμοποίηση πάλι μετά το Φυσικής απάνθισμα λήμματος της Γαλλικής Εγκυκλοπαίδειας.