Εισαγωγή στην PHP : για Windows με εικόνες : για τον παγκόσμιο ιστό - Ullman, Larry (Κλειδάριθμος, 2005)
Αν θέλετε να μάθετε γρήγορα και εύκολα την PHP, αυτός ο εικονογραφημένος οδηγός είναι το ιδανικό βοήθημα. Το βιβλίο βασίζεται πιο πολύ σε εικόνες, χωρίς περιττά και μακροσκελή κείμενα. Ακολουθεί μια εύκολη, οπτική προσέγγιση για να διδάξει προγραμματισμό σε PHP, χρησιμοποιώντας εικόνες οι οποίες σας καθοδηγούν στη γλώσσα και σας δείχνουν τι πρέπει να κάνετε. Τα βασικά χαρακτηριστικά του βιβλίου είναι τα εξής: -Μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως οδηγός αναφοράς - εντοπίζετε το θέμα που θέλετε και ρίχνεστε αμέσως στη δουλειά. -Χωρίς μακροσκελή και κουραστικά κείμενα - Σύντομες και περιεκτικές οδηγίες σάς δείχνουν αυτά που πρέπει να ξέρετε -Στην τοποθεσία Ιστού www.DMCInsights.com/phpvqs2 μπορείτε να βρείτε αρχεία παραδειγμάτων, online πόρους, ενημερώσεις, και πολλά άλλα.