iPod και iTunes : το εγχειρίδιο που έλειπε - Biersdorfer, J. D. (Γκιούρδας, 2005)
Το iPod είναι το πιο δημοφιλές πρόγραμμα αναπαραγωγής μουσικής στον κόσμο. Αλλά αν νομίζετε ότι είναι μόνο ένα πρόγραμμα αναπαραγωγής, τότε και ο Κλαρκ Κεντ είναι μόνο ένας δημοσιογράφος. Σε αυτήν τη νέα έκδοση, η τεχνική αρθρογράφος J.D. Biersdorfer στην εφημερίδα New York Times ανοίγει τις μυστικές πόρτες αυτού του ωραίου προϊόντος και των πολλών συγγενικών του προϊόντων, δηλαδή του iPod Mini, iPod Photo, και του μικροσκοπικού iPod Shuffle. Με χιούμορ και γνώσεις, παρέχει ένα καταπληκτικό σύνολο από συμβουλές, τεχνάσματα και συντομεύσεις όπως αυτές: Το iPod ως PalmPilot. Το iPod μπορεί να ενσωματωθεί στο ημερολόγιό σας, στο βιβλίο διευθύνσεών σας, στη λίστα με τις εργασίες και στις σημειώσεις σας σε ένα Mac ή σε ένα PC και κατόπιν μπορεί να τα εμφανίζει όλα αυτά με το άγγιγμα ενός κουμπιού. Είναι επίσης ξυπνητήρι και χρονόμετρο. Το iPod ως eBook. Το iPod αποτελεί ένα εξαιρετικό αναγνώστη ηλεκτρονικών βιβλίων, ικανό να αναζητά λίστες με συνταγές, οδηγίες για δρόμους ακόμα και ιστοσελίδες. Εισαγωγή: David Pogue.