Ελληνικό Microsoft Office XP standard : βήμα προς βήμα - Nelson, Stephen L. (Γκιούρδας, 2002)
1. Τι είναι το Office 2. Οργανώνοντας τα αρχεία εγγράφων 3. Χρησιμοποιώντας τα κοινά εργαλεία του Office 4. Προσαρμόζοντας τα προγράμματα του Office 5. Χρησιμοποιώντας από κοινού πληροφορίες 6. Δημοσιεύοντας στο Web με το Office