Γρήγορα Αϊ Βασίλη - Sykes, Julie (Σύγχρονοι Ορίζοντες, 2003)
Είναι παραμονή Πρωτοχρονιάς. Ο Αϊ-Βασίλης παρακοιμήθηκε και δεν ξύπνησε στην ώρα του για να μοιράσει τα δώρα στα παιδιά! Και μόλις σηκώθηκε καθυστερημένα από το κρεβάτι του, μια σειρά από περιπέτειες τον περίμεναν.