Πλήρης οδηγός φαρμακευτικών βοτάνων : ένας πρακτικός οδηγός φαρμακευτικών βοτάνων, με θεραπείες για τις πιο συχνές παθήσεις - Ody, Penelope (Γιαλλελής Δ., 2000)
Περιγράφει με πλήρη εικονογράφηση πάνω από 120 φαρμακευτικά βότανα και φυτά με θεραπευτικές ιδιότητες, με εικόνες των τμημάτων που χρησιμοποιούνται και εξηγήσεις των χρήσεών τους.