Θεραπευτικά βότανα και φυτά : ένα λεπτομερές έργο που αναφέρεται στη θεραπεία με φυτά και βότανα, στις φαρμακευτικές τους ιδιότητες καθώς και στα φυσικά τους χαρακτηριστικά - Ηλιοπούλου, Κανέλλα (Οι θησαυροί της υγείας, 2002)
Ένα ελκυστικό, συμβουλευτικό εγχειρίδιο με περισσότερες από 200 εικόνες. Σε αυτό θα βρείτε έναν οδηγό που περιλαμβάνει από τα πιο συνηθισμένα μέχρι τα πιο σπάνια φυτά. Μια ενδελεχής περιγραφή θεραπευτικών βοτάνων και φυτών με τα χαρακτηριστικά τους. Με τέτοια διάρθρωση που θα σας βοηθήσει να μάθετε την πιο κατάλληλη εποχή για τη συλλογή κάθε φυτού. Μια παρουσία παλιών σκευασμάτων και γιατρικών που αποτελούν τη βάση της σημερινής βοτανοθεραπευτικής.