Τεχνική ανάλυση : θεωρία και πρακτικές εφαρμογές - Κουρούκλης, Χάρης Ε. (Metapublications, 2000)
Οι αρχές και οι βάσεις της τεχνικής ανάλυσης Τεχνική ανάλυση σε περιόδους τάσης των αγορών Τεχνική ανάλυση σε περιόδους πλευρικής κίνησης των αγορών Ανάλυση βάθους και διεισδυτικότητας των αγορών Πρακτικές εφαρμογές τεχνική ανάλυσης