Οι αγαπημένες μου ιστορίες - Casalis, Anna (Σαββάλας, 2005)
Η Κοκκινοσκουφίτσα, η Χιονάτη και οι εφτά νάνοι, ο Αλαντίν και πολλοί άλλοι αγαπημένοι ήρωες θα ενθουσιάσουν και θα κρατήσουν συντροφιά στους μικρούς αναγνώστες. Μικροί και μεγάλοι ταξιδέψτε στο μαγικό κόσμο του παραμυθιού με την πλούσια εικονογράφηση του Tony Wolf.