Οι πιο όμορφες ιστορίες στον κόσμο - Casalis, Anna (Σαββάλας, 2004)
Oι πιο όμορφες ιστορίες του κόσμου είναι μια έκδοση που περιλαμβάνει τα πιο ωραία και κοσμαγάπητα παραμύθια από όλες τις γωνιές της Γης. Πρόκειται για ένα βιβλίο με σκληρό χαρτί, στρογγυλεμένες άκρες και υπέροχη εικονογράφηση, ειδικά φτιαγμένη για παιδιά μικρής ηλικίας. Η Πεντάμορφη και το Τέρας, Ο Μέρλιν και ο Αρθούρος, Ο μαγικός αυλός, Ο παπουτσωμένος γάτος, Το μαγικό βιβλίο, Η μάγισσα του δάσους είναι μόνο μερικές από τις ιστορίες που περιέχονται στο βιβλίο. Εξαιρετική απόδοση του κειμένου, γεμάτη ζωντάνια και παραστατικότητα, θα ενθουσιάσει τους μικρούς αναγνώστες. Επίσης στο βιβλίο περιέχονται μύθοι του Αισώπου αλλά και από την αρχαία ελληνική μυθολογία, όπως ο μίτος της Αριάδνης. Το βιβλίο αυτό αποτελεί ιδανικό δώρο καθώς τα ταξιδεύει στο μαγικό κόσμο των παραμυθιών. Τέλος, είναι χρήσιμο βιβλίο για νηπιαγωγούς και δασκάλους.