Παλαιά και Καινή Διαθήκη - Wright, Sally Ann (Εικονογραφημένες ιστορίες, 2005)
Ποιος έφτιαξε την Κιβωτό; Ποιος πάλεψε με τον ατρόμητο γίγαντα Γολιάθ; Ποιος έμεινε τρεις μέρες στην κοιλιά ενός κήτους; Βρες τις απαντήσεις διαβάζοντας τις εικονογραφημένες ιστορίες από την Παλαιά και Καινή Διαθήκη. Θα μάθεις ακόμα για τη Δημιουργία του κόσμου, τα θαύματα του Χριστού, τη Σταύρωση και την Ανάστασή Του.