Παγίδα στο διαδίκτυο - Coleman, Michael (Μεταίχμιο, 2001)
Κάνοντας ένα βήμα μέσα στην αίθουσα, η Τάμσιν έδειξε στην οθόνη. "Το σύστημα λέει ότι συνδέθηκες χτες". Το μήνυμα στην οθόνη έμοιαζε να είναι ζωντανή απόδειξη. "Όμως δε συνδέθηκα!" φώναξε ο Τζος. "Πρέπει να με πιστέψετε". Πριν από χρόνια ο πατέρας του Τζος Άλαν κατηγορήθηκε για ένα έγκλημα που δεν είχε διαπράξει. Τώρα ο Τζος, η Τάμσιν Σμιιθ και ο Ρομπ Ζανέλι χρησιμοποιούν τις επαφές τους στο Διαδίκτυο για να αποδείξουν την αθωότητα του κυρίου Άλαν. Τα ίχνη που ανακαλύπτουν τους οδηγούν σε όλες τις γωνιές της γης, αλλά πάντοτε κάποιος βρίσκεται ένα βήμα μπροστά τους. Τότε ο ίδιος ο Τζος κατηγορείται για ένα έγκλημα. Ορκίζεται ότι είναι αθώος. Μήπως η ιστορία επαναλαμβάνεται; Και γιατί;