Οι δήθεν, οι κλίκες, και άλλες σαχλαμάρες - Romain, Trevor (Κέδρος, 2002)
Αν είσαι απέξω, σου φέρονται σαν σκουπίδι. Κι αν είσαι μέσα, πρέπει να ακολουθείς τους κανόνες τους. Γιατί θα πρέπει να σου λένε οι άλλοι τι να κάνεις; Ο Τρέβορ Ρομέιν γνωρίζει τα πάντα για τις κλίκες και τους λόγους για τους οποίους υπάρχουν. Υπάρχουν επειδή όλοι μας έχουμε ανάγκη από φίλους. Διασκεδάζοντας με τα αστεία και τα σκίτσα του βιβλίου, θα μάθεις μερικές σημαντικές αλήθειες σχετικά με τη φιλία και τη δημοτικότητα.