Φάκελος 17 Νοέμβρη - Τέλλογλου, Τάσος, 1961- (Πολιτική και ιστορία, 2005)
"Ο σκεπασμένος από τη σκόνη νεφρίτης Κείται πάνω στο δρόμο Και οι διαβάτες Τον νομίζουν σκόνη. Άσ’ τους να τον παίρνουν για σκόνη. Όπου να ’ναι, κάποιος θα ανακαλύψει το νεφρίτη." Κινέζικο ποίημα που παρέδωσε Βρετανός πράκτορας του ΜΙ6 στον Βίκτωρα Αναγνωστόπουλο, σύντροφο του Aλέξανδρου Γιωτόπουλου στα χρόνια της δικτατορίας, λίγους μήνες πριν από τη σύλληψη του Γιωτόπουλου στους Λειψούς.