Πώς ήρθα στον κόσμο - Mantegazza, Giovanna (Παράθυρα για να βλέπουμε μέσα τα πράγματα, 1999)
Αν και είναι κάτι εντελώς φυσικό, η ικανότητα να γεννηθεί μια νέα ζωή φαίνεται κατά κάποιο τρόπο μαγική και θαυμάσια. Για εννέα μήνες όλοι ήμασταν μέσα στην κοιλιά της μαμάς. Όμως τι αισθάνεται, τι κάνει, πώς μεγαλώνει ένα παιδί μέσα στην κοιλιά; Το ανακαλύπτουμε μαζί.