Οι νταήδες του σχολείου είναι βλάκες - Romain, Trevor (Κέδρος, 2002)
Αν έχεις βαρεθεί να σε πειράζουν, να σε σπρώχνουν, να σε απειλούν ή να σε κοροϊδεύουν, αυτό το βιβλίο είναι για σένα. Ο συγγραφέας του γνωρίζει πόσο βλάκες είναι οι νταήδες του σχολείου και ξέρει τον τρόπο για να τους αποφεύγεις. Διασκεδάζοντας με τα αστεία και τα σκίτσα του, θα μάθεις και κάποιους δοκιμασμένους τρόπους που θα σε βοηθήσουν να τους αντιμετωπίσεις.