Όταν ο γάμος συναντά τον ψυχοθεραπευτή : μυθιστόρημα - Weldon, Fay, 1933- (Σελάνα : Γυναίκες συγγραφείς του κόσμου, 1999)
Ένα απολαυστικό βιβλίο που παρακολουθεί την περιπέτεια ενός γάμου με χιούμορ, σαρκασμό και πικρή ειρωνεία. Ένα σχεδόν αυτοβιογραφικό μυθιστόρημα που καταγράφει μαεστρικά και καταγγέλλει ξεκαρδιστικά την ανθρώπινη βλακεία.