Η Βασούλα η μαγισσούλα, μαγεύει τα Χριστούγεννα - Knister (Βατόμουρο, 2003)
Καλή διασκέδαση με τη Βασούλα τη μαγισσούλα! Την ξέρετε τη φίλη μας τη Βασούλα; Είναι μια πανέξυπνη μικρή με μαλλιά κατακόκκινα και γλυκό μουτράκι. Έχει έναν αδερφό μικρούλη και σκανταλιάρη, τον Ηλία, που όλο ρωτάει, ρωτάει... Η Βασούλα έχει ένα μυστικό. Έχει κι ένα βιβλίο που κρύβει κάτω απ' το κρεβάτι της κι όλο το διαβάζει. Μα τι είναι γραμμένο εκεί μέσα; Κάθε φορά που το ανοίγει όλο και κάτι περίεργο και διασκεδαστικό συμβαίνει. Aυτή τη φορά διαβάστε πώς η Βασούλα η μαγισσούλα καταφέρνει να αναστατώσει τους πάντες τις ημέρες των Χριστουγέννων.