Οικογενειακή εικαστική θεραπεία - Landgarter, Helen B. (Νέοι δρόμοι στην ψυχοθεραπεία, 1999)
Τo βιβλίο περιγράφει τη διάγνωση και την αντιμετώπιση με την εικαστική θεραπεία ποικίλων προβλημάτων τα οποία εμφανίζονται στο πλαίσιο της οικογένειας, όπως η εγκατάλειψη και η κατάθλιψη, η σεξουαλική κακοποίηση, το διαζύγιο κ.ά. Τα περιστατικά που αναφέρονται και οι αναλύσεις που ακολουθούν δείχνουν πώς και γιατί η εικαστική θεραπεία μετατρέπεται σε ένα θετικό και αποτελεσματικό εργαλείο στη δουλειά με οικογένειες.