[Κώδικας αλληλογραφίας της Μητρόπολης Σερβίων και Κοζάνης 1909] ([χ.ό.], 1909)
Κώδικας που περιέχει αλληλογραφία (οι επιστολές είναι πιθανόν πρωτότυπες) της Μητρόπολης Σερβίων και Κοζάνης 1909 επί αρχιερατείας του Μητροπολίη Σερβίων και Κοζάνης Κωνστάντιου