Σκίτσο - Hodge, Anthony (Καλλιτεχνικό εργαστήρι, 2004)
Στο βιβλίο "Σκίτσο" θα γνωρίσουμε το σκίτσο και τη δημιουργία του. Θα απολαύσουμε τις περιπέτειες των κόμικς και του Σούπερ Ήρωα. Τα περισσότερα σκίτσα βασίζονται σε απλές γραμμές και τεχνικές, που μπορούν εύκολα να γίνουν κτήμα μας.