Κολλάζ - Hodge, Anthony (Καλλιτεχνικό εργαστήρι, 2004)
Στο βιβλίο "Κολλάζ" θα γνωρίσουμε τον κόσμο της φαντασίας, τη χρήση ετερόκλητων υλικών και το πώς θα τα συνδυάσουμε με πρωτότυπους τρόπους για να δημιουργήσουμε εντυπωσιακές εικόνες. Το κολλάζ είναι εύκολο και προσιτό σε όλους μας.