Σοπενχάουερ : μεταφυσική και τέχνη - Tanner, Michael (Μεγάλοι φιλόσοφοι, 2002)
Η πεμπτουσία της φιλοσοφικής σκέψης των μεγαλύτερων φιλοσόφων όλων των εποχών, σε μικρά εύχρηστα βιβλιαράκια που απευθύνονται σε όλους τους αναγνώστες, γραμμένα από κορυφαίους καθηγητές των πανεπιστημίων του Κέμπριτζ και της Οξφόρδης.