Placebo - Κοντόπουλος, Βασίλης (Σιγαρέτα, 2003)
"Ήμασταν, είμαστε και θα παραμείνουμε για πάντα ένα ροκ γκρουπ" δηλώνει κατηγορηματικά ο Brian Molko. [...] Σε όσους τους επιρρίπτουν ότι τα θέματά τους στριφογυρίζουν γύρω από τον μάλλον περιορισμένο άξονα "Σεξ - έρωτας - ναρκωτικά - θυμός - αναζήτηση σεξ - έρωτας...", ο Brian δηλώνει ειλικρινέστατα: "Ε, και; Αυτό είναι η ζωή, οι διαπροσωπικές σχέσεις! Γιατί πράγμα θα έπρεπε να τραγουδάω; Τους λογαριασμούς του ηλεκτρικού; Ή για τους κακούς Αμερικάνους; Ποιους ενδιαφέρει κάτι τέτοιο μακροπρόθεσμα; Αλλά τον πρώτο σου δεσμό θα τον θυμάσαι πάντα!".