Κόκκινα φύλλα - Simons, Paullina, 1963- (Ωκεανίδα, 2005)
Ένα κολλέγιο στη Νέα Αγγλία. Μια παρέα στενών φίλων, ένα φοβερό μυστικό. Μια χιονοθύελλα, ένας φόνος. Μια νεαρή φοιτήτρια κρύβει ένα σκοτεινό παρελθόν κι ένα μεγάλο έρωτα που ξέρει ένας μόνο άνθρωπος. Ο ντετέκτιβ Σπένσερ Ο' Μάλεϊ που τη συναντάει τυχαία, νιώθει μια ακατανίκητη έλξη γι' αυτήν. Όταν αναλαμβάνει να διαλευκάνει την υπόθεση του φόνου, παρασύρεται σ' έναν κλειστό και μυστηριώδη κόσμο γεμάτο ενοχές, που τον οδηγεί τελικά σε μια συγκλονιστική αποκάλυψη και φωτίζει το σκοτεινό παρελθόν και το δράμα της κοπέλας που έχει αγαπήσει.