Η τέχνη των ονείρων - Castaneda, Carlos (Κάκτος, 1994)
Οι μάγοι της αρχαιότητας είχαν οραματιστεί και αναπτύξει τις αρχές που σχετίζονται με την τέχνη των ονείρων. Αυτές είναι το κλειδί για την ερμηνεία και κατανόηση της ονειρικής διαδικασίας στο σύνολό της και αυτές καταγράφει ο Καστανέντα σε ένα από τα πιο σαγηνευτικά βιβλία του.