Λιονταρόπαιδο, - Corder, Zizou (Σύγχρονη λογοτεχνία για παιδιά και για νέους : Μυθιστορήματα φαντασίας, 2004)
Ο Τσάρλι Ασάντι το 'χει σκάσει από ένα τσίρκο, μαζί με έξι λιοντάρια. Θα τα βοηθήσει να γυρίσουν στην πατρίδα τους, αλλά έχει προβλήματα. Οι γονείς του έχουν αρπαχθεί και οι απαγωγείς καταδιώκουν και τον ίδιο. Μπορεί ο Τσάρλι και τα λιοντάρια του να αντιμετωπίσουν τις δυσκολίες;