Ίμερος και κλινοπάλη : το πάθος της ζηλοτυπίας - Παπαγιώργης, Κωστής, 1947-2014 (Καστανιώτης, 1996)
Περιγράφοντας τη βαθύτερη "υγεία" του ερωτικού συναισθήματος, δηλαδή τη θορυβώδη παθολογία του, αυτό το βιβλίο προσηλώνεται στα συμπτώματα τησ ζηλοτυπίας, θέλοντας να είναι ένα εύληπτο εγκόλπιο ερωτικών τραυμάτων και μυκτηρισμών.