Τρείς μικροί μάγειροι - Greban, Quentin, 1977- (Ψυχογιός, 2002)
Ποιος φτιάχνει τις πιο λαχταριστές, τις πιο νόστιμες, τις καλύτερες τηγανίτες στον κόσμο; Μα φυσικά, οι τρεις μικροί μάγειροι! Οι τρεις φίλοι μας όμως, τις φτιάχνουν μόνο για παιδάκια. Για κοιτάξτε προσεκτικά... Μπορείτε να τους δείτε;