Ο πρίγκηπας Λεμόνης και η όμορφη Κρεμμύδω - Σακελλαρίδης, Γιώργος (Ελληνικά Γράμματα, 2000)
Ο πρίγκιπας Λεμόνης αγαπάει την όμορφη Κρεμμύδω. Την αγαπάει πολύ. Θέλει να την παντρευτεί. Θα τα καταφέρει;