Carrusel 3 : κατασκευές για μικρά παιδιά - Mercedes, Guerrico (Μαλλιάρης-Παιδεία, 1979)
Το τρίτο από τα πέντε βιβλία της σειράς προσχολικού Carrusel τα οποία περιέχουν μια σειρά κατασκευών, ειδικά προσαρμοσμένων για παιδιά της προσχολικής ηλικίας, με απλά και ακίνδυνα υλικά, όπως χαρτί, φελλό, χρωματιτές κλωστές κ.ά. Βοηθούν στην ανάπτυξη των δεξιοτήτων, της πρωτοβουλίας και της φαντασίας των μικρών παιδιών. Η σειρά απευθύνεται και στις νηπιαγωγούς. Σχήμα: 21x29 cm.