Πινακοθήκη της τέχνης του ελληνικού λαού : αρχιτεκτονική των κοσμικών μνημείων. - Πασχαλίδου-Μωρέτη, Αλεξάνδρα (Ιστορική και Εθνολογική Εταιρεία της Ελλάδος, 2005)
Αρχοντικά: Βούρκα -- Κατσίκα -- Σακελλάριου -- Αρμενούλη -- Χατζηδημητρίου -- Σπίτι Παλούκα -- Σπίτι Ρώμπαπα -- Η Επισκοπή -- Αρχοντικό Τακιατζή