Παίξτε σαν άντρας κερδίστε σαν γυναίκα : πως θα γίνετε το ισχυρό φύλο στην αγορά εργασίας - Evans, Gail (Η τέχνη της ζωής, 2003)
Το συγκεκριμένο βιβλίο θα σας βοηθήσει να διακριθείτε στον χώρο της δουλειάς σας και να προωθήσετε την καριέρα σας, να κάνετε έξυπνες κινήσεις που θα αναδείξουν τις ικανότητές σας, να μην αισθάνεστε μειονεκτικά απέναντι στους άντρες συναδέλφους σας και να αντιμετωπίσετε φαινόμενα σεξιστικής συμπεριφοράς στον εργασιακό χώρο.