Το βιβλίο της γνώσης : το σύμπαν, ο πλανήτης γη, ο φυσικός κόσμος, επιστήμη και τεχνολογία, αθλητισμός και ψυχαγωγία, ο τρόπος που ζούμε, θαύματα του κόσμου, ιστορία - Williams, Brian (Σαββάλας, 2005)
Είτε σαν αρέσει να ξεφυλλίζετε βιβλία για διασκέδαση είτε διψάτε για γνώση, το βιβλίο αυτό θα αποτελέσει μια αξέχαστη αναγνωστική εμπειρία. Εκατοντάδες ενδιαφέρουσες πληροφορίες έχουν συγκεντρωθεί στο βιβλίο αυτό καλύπτοντας οκτώ θεματικές ενότητες, από την επιστήμη και την τεχνολογία μέχρι το σύμπαν και τα θαύματα του κόσμου. Η εντυπωσιακή εικονογράφηση σε συνδυασμό με τα πλούσια σε πληροφορίες κείμενα θα κρατήσουν αμείωτο το ενδιαφέρον σας.