100 φιλόσοφοι : η ζωή και το έργο των μεγαλύτερων στοχαστών του κόσμου - King, Peter J. (Σαββάλας, 2004)
Το συναρπαστικό αυτό βιβλίο εξετάζει τη ζωή και τη σκέψη των εκατό σημαντικότερων φιλοσόφων που άλλαξαν τον τρόπο με τον οποίο βλέπουμε τον κόσμο. Οι φιλόσοφοι παρουσιάζονται με χρονολογική σειρά μέσω μιας σύντομης αναφοράς στα βιογραφικά τους στοιχεία και μιας συνοπτικής ανάλυσης της σκέψης τους, καθώς και των σημαντικότερων από τα συμπεράσματα στα οποία κατέληξαν.