Ζήστε στα ομορφότερα ορεινά χωριά της Ελλάδας - Αλεξάκη, Ζερμαίν (Αγνωστοι ταξιδιωτικοί προορισμοί, 2003)
Επειδή όλοι οι προορισμοί δεν είναι ίδιοι, ένα βιβλίο οδηγός για: να ονειρευτείτε ότι πήγατε, να οργανωθείτε πριν πάτε, να το απολαύσετε καθώς πηγαίνετε, να ζήσετε αξέχαστες στιγμές στα ομορφότερα άγνωστα χωριά της ορεινής Ελλάδας.