Στέλιος Καζαντζίδης : αφιέρωμα - Κοροβίνης, Θωμάς, 1953- (Οδός Πανός, 2005)
Ένα αφιέρωμα στον Στέλιο Καζαντζίδη, μια πολύπλευρη και σύνθετη προσωπικότητα, η οποία σημάδεψε μοναδικά τη μεταπολεμική μουσική ιστορία της χώρας μας.