Οι βρικόλακες του συναισθήματος : πώς να αποφύγετε το συναισθηματικό εκβιασμό - Bernstein, Albert J. (Κέδρος, 2003)
Το βιβλίο θα σας βοηθήσει: ν' αντιληφθείτε πώς σκέφτονται οι «βρικόλακες του συναισθήματος» και να μάθετε να τους αναγνωρίζετε, να αντιμετωπίζετε δυναμικά τους ανθρώπους που σας εκβιάζουν συναισθηματικά, να αποκτήσετε την απαραίτητη αυτοπεποίθηση ώστε να αποφεύγετε τέτοιου τύπου σχέσεις.