Το σαρκοβόρο τσίρκο - Snicket, Lemony (Μια σειρά από ατυχή γεγονότα, 2005)
Αγαπητέ αναγνώστη, Η λέξη "σαρκοβόρος" που τυχαίνει να εμφανίζεται στον τίτλο αυτού του βιβλίου σημαίνει "αυτός που τρώει κρέας" και μόλις διαβάσεις μια τέτοια αιμοσταγή λέξη, δεν υπάρχει λόγος να συνεχίσεις παρακάτω. Αυτό το σαρκοβόρο βιβλίο περιέχει μια τόσο στενάχωρη ιστορία, που το να ρουφήξεις έστω και λίγο μπορεί να κάνει το στομάχι σου να ανακατευτεί περισσότερο απ' το αν είχες φάει το πιο ακατάλληλο γεύμα. Προκειμένου να μη σου προκαλέσω αδιαθεσία, καλό θα ήταν να μην αναφέρω κανένα απ' τα ενοχλητικά στοιχεία της ιστορίας, κυρίως έναν πολύπλοκο χάρτη, ένα αμφιδέξιο άτομο, ένα απείθαρχο πλήθος, μια ξύλινη σανίδα και την Τσάμπο, το Λυκόπαιδο. Δυστυχώς για μένα, η ζωή μου είναι γεμάτη με έρευνες και καταγραφές σχετικά με τη δυσάρεστη και οδυνηρή ζωή των ορφανών Μποντλέρ. Eσύ, όμως, μπορείς να ξοδέψεις καλύτερα το χρόνο σου με κάτι πιο εύπεπτο, όπως το να φας τα λαχανικά σου ή να τα δώσεις σε κάποιον άλλο να τα φάει. Mε εκτίμηση Λέμονι Σνίκετ