Το πλήρωμα του χρόνου και ο Μήτσος - Φουρνάρου, Ελένη (Διαδρομή στη σύγχρονη λογοτεχνία, 2002)
Όλα του γάμου εύκολα, μα η νύφη πικραμένη. Κι όσο χιούμορ και αν διαθέτεις, το «μαύρο» χρωματιστό δεν γίνεται. Και ιδού η κατάληξη: Το μικρό κορίτσι του φλαμέγκο τώρα δεν μπορεί να πάρει τα πόδια του. Τελικά, υπάρχει Θεός; Κι αν υπάρχει, είναι δυνατόν ο άγγελός του να λέγεται Μήτσος; Υπάρχει λύση; Πώς να την κάνουμε σιγά σιγά χωρίς να γίνουμε ρόμπες; Κι όμως υπάρχει. Κάθε γυναίκα μπορεί να αλλάξει τη ζωή της, αρκεί να έρθει το πλήρωμα του χρόνου και ο Μήτσος. Απολαύστε ένα ξεχωριστό μυθιστόρημα.