Οι ατέλειωτοι αρραβώνες : μυθιστόρημα - Japrisot, Sebastien (Σύγχρονη ξένη λογοτεχνία ;, 2004)
Μια σπουδαία ιστορία αγάπης στη διάρκεια του Πρώτου Παγκοσμίου πολέμου. Μια χοάνη όπου ο Σεμπαστιάν Ζαπριζό αναμειγνύει αξιοθαύμαστα τρεις τεχνικές συγγραφής: του μυθιστορήματος, του αστυνομικού μυθιστορήματος και του σεναρίου.