Ο άνεμος κουβάρι : μυθιστόρημα - Χαριτόπουλος, Διονύσης, 1947- (Σύγχρονη Ελληνική Πεζογραφία, 2005)
Δεν μπορώ να σε βοηθήσω με φάρμακα, μου λέει η κυρία Β., πες την αλήθεια, τι θέλεις απ' αυτό τον άνθρωπο. Θέλω να ξυπνάει πλάι μου κι ως την τελευταία μέρα της ζωής μου να τον φροντίζω. Θέλω να πεθάνω πρώτη εγώ. Θέλω ένα σημάδι ότι με σκέφτεται και μετά να κοιμηθώ έναν ήσυχο ύπνο? Η ερωτική ιστορία του Διονύση Χαριτόπουλου και της Μαλβίνας Κάραλη.