Τα βότανα είναι θαυματουργά - Carper, Jean (Μοντέρνοι Καιροί, 2004)
Υπάρχουν "θαυματουργές θεραπείες" στις μέρες μας; Επιστημονικές έρευνες αλλά και μαρτυρίες ανθρώπων που εμπιστεύτηκαν την υγεία τους στις θεραπευτικές ιδιότητες των βοτάνων, ισχυρίζονται πως "ναι, υπάρχουν". Στις μέρες μας όλο και περισσότεροι επιστήμονες, γιατροί και ασθενείς αναζητούν νέες κατευθύνσεις στην επίλυση των προβλημάτων υγείας και στρέφονται προς τις θεραπείες με φυτικά προϊόντα· όλο και περισσότεροι ισχυρίζονται ότι τα φάρμακα της φύσης, τα βότανα, έχουν θεραπευτικές ιδιότητες και μπορούν να φέρουν θετικά αποτελέσματα - πολλές φορές εξίσου δραστικά με τα συμβατικά φάρμακα και χωρίς ανεπιθύμητες παρενέργειες. Σε αυτό το βιβλίο η συγγραφέας Jean Carper, αυθεντία σε θέματα υγείας και διατροφής, μας αποκαλύπτει τις εκπληκτικές, σχεδόν θαυματουργές ιδιότητες των συστατικών που προέρχονται από τη φύση και μας παροτρύνει να ανακαλύψουμε με ποιον τρόπο μπορούν τα βότανα να ωφελήσουν και τη δική μας υγεία!