Οι σιωπές του Θεού : μυθιστόρημα - Sinoue, Gilbert, 1947- (Ψυχογιός, 2005)
Η Κλαρίσα Γκρέι είναι διάσημη συγγραφέας αστυνομικών μυθιστορημάτων. Όταν μια σειρά περίεργων φόνων ταράζει τη μέχρι τότε ήσυχη ζωή της στην απομονωμένη κατοικία της στη Σκωτία, θα βρεθεί μπλεγμένη σε μια έρευνα απίστευτη ακόμη και για την πιο αχαλίνωτη φαντασία. Πρώτο βήμα, ν' ανακαλύψει την ταυτότητα των θυμάτων. Πρώτο δίλημμα, είναι άνθρωποι ή κάτι άλλο; Η κατάσταση θα εξελιχθεί ραγδαία. Πόσο μάλλον όταν η Κλαρίσα συνειδητοποιήσει ότι οι πιθανοί δράστες είναι κάτοικοι του Παραδείσου!